Coachingstrajecten

Coachingstrajecten

Wil je graag dat ik een stuk(je) mee wandel op jouw bewustzijnsreis? Dat ik je leer ont-dekken hoe je jouw zielspad kunt gaan lopen?

Deze reis kost tijd. Het is geen “quick fix”. Afhankelijk van waar jij op dit moment bent in dit helingsproces, veranderingsproces en afhankelijk van de intensiteit waarmee jij dit proces aan wilt gaan, zul je effecten gaan merken. Het mag gaan op jouw tempo. Je kunt je proces namelijk niet forceren. Het ontvouwt zich stap voor stap.

Je kunt kiezen voor online coaching of coaching in mijn praktijkruimte. Een combinatie van die twee is ook mogelijk.
Voor online coaching gebruik ik Zoom als communicatiemiddel.

Er zijn verschillende mogelijkheden.
De inhoud van de coachingstrajecten verschillen niet van elkaar. Het is alleen qua kosten voordeliger om voor optie 2 of 3 te kiezen.

1. Je kiest voor een coachingstraject met losse sessies.
2. Je kiest voor een coachingstraject van 10 sessies.
3. Je kiest voor een coachingtraject van 20 sessies

1. Coachingstraject met losse sessies

Aan het begin van elke sessie bied ik je een geleide meditatie, zodat je de kans krijgt om je te verbinden met je lichaam en met je gevoelens van dat moment.

In de sessie stemmen we samen af welke (actuele) situatie in jouw leven om aandacht vraagt en we gaan daar vervolgens mee aan de slag. Waar nodig bied ik jou, vanuit mijn kennis en ervaring, inzicht in die specifieke situatie en probeer ik samen met jou te achterhalen welke gevoelens er in jou aangeraakt worden. Ik begeleid je in het ruimte durven geven aan deze gevoelens, waardoor ze tot rust kunnen komen en waardoor je ze kunt los gaan laten. (Ook wel transformeren genoemd)

Je gaat meer en meer ontdekken welke patronen, conditioneringen en beperkende overtuigingen schuil gaan achter jouw gevoelens, gedachten en acties. Door daar zicht op te krijgen en te ontdekken dat ze niet van jouw authentieke zelf zijn, maar zijn aangeleerd, kun je ze stap voor stap los gaan laten. Jouw authentieke zelf, jouw zielsverlangens krijgen daardoor steeds meer ruimte. Hierdoor kun je vanuit jou diepere verlangens en behoeftes verder gaan creëren.

Door verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen gevoelens, gedachten en handelen, kom je in jouw kracht te staan. Je gaat zelfliefde ervaren, krijgt zelfvertrouwen, gaat voelen waar voor jou flow ontstaat en je gaat meer en meer vreugde en harmonie ervaren.
Je gaat langzaam maar zeker jouw unieke zielspad lopen.


Tarief per losse sessie van 1 uur:
Voor een sessie van een uur betaal je 60 euro.

2. Coachingstraject van 10 sessies
De sessies verlopen zoals hierboven beschreven bij “losse coachingssessies”.

Tarief voor een coachingstraject van 10 sessies van 1 uur:
Voor een traject van 10 sessies betaal je 575 euro.

3. Coachingstraject van 20 sessies
De sessies verlopen zoals hierboven beschreven bij “losse coachingssessies”.

Tarief voor een coachingstraject van 20 sessies van 1 uur:
Voor een traject van 20 sessies betaal je 1100 euro.

Bel of mail mij en laat me weten of jouw voorkeur uit gaat naar optie 1, 2 of 3. Dan plannen we samen een eerste afspraak in!

Als je gekozen hebt voor online sessies, dan stuur ik een Zoom-link naar jouw e-mailadres, zodat je op het door ons geplande moment kunt aanhaken.

Mijn contactgegevens zijn:
Telefoon: 06-38122046
E-mail : aardetaal@protonmail.com

Ik zie je graag!