Online kennismaking

Online kennismakingssessie.

Tijdens een vrijblijvend en kosteloos online kennismakingsgesprek van maximaal een uur, is er ruimte om te vertellen waar jij ondersteuning bij wenst en voor eventuele vragen die je nog hebt met betrekking tot mijn coaching. In dit gesprek gaan we tevens onderzoeken of we de juiste match zijn om samen te werken.
Spreekt een online kennismaking jou niet aan en is een “face-to-face” kennismaking voor jou belangrijk om te kunnen ervaren of wij bij elkaar passen als coachee en coach, neem dan gerust contact met mij op. Dan kijk ik samen met jou naar de mogelijkheden.

Als we beiden een JA voelen, dan kun je vervolgens aangeven of je kiest voor een coachingstraject met losse sessies of voor het volgen van een coachingstraject van 10 of 20 sessies. Inhoudelijk zit er geen verschil in de sessies. Er zit enkel verschil in de kosten.

Verder kun je aangeven of je die sessies online wilt volgen of in mijn praktijkruimte. Of dat je beide mogelijkheden open wilt laten.

Vervolgens maak ik graag met jou een eerste afspraak.

Wil jij een afspraak maken voor een gratis online kennismakingssessie?

Bel of mail mij, dan plannen we samen een afspraak in!

Ik stuur vervolgens een Zoom-link naar jouw e-mailadres, zodat je op het door ons geplande moment kunt aanhaken.

Mijn contactgegevens zijn:
Telefoon: 06-38122046
E-mail : aardetaal@protonmail.com

Ik zie je graag!