Coaching

Coaching

De ontdekkingsreis naar wie je ten diepste bent, is een reis die je alleen zelf kunt maken. Niemand anders heeft namelijk ervaren wat jij hebt ervaren. Niemand anders kan voelen wat jij voelt. Niemand heeft precies hetzelfde aan te kijken wat jij hebt aan te kijken en niemand anders kan helen wat jij in jezelf zou kunnen helen.

Ont-dekken wie jij echt bent en wat jouw diepste verlangens zijn, dat is een levenslange reis. In feite is dat wat “leven” is.
Hoe meer je je oude gevoelens en overtuigingen transformeert, hoe meer innerlijke rust, vreugde, vervulling en balans je ervaart. Waarbij jouw prachtige kern steeds zichtbaarder wordt.

Om die reis succesvol te laten zijn, is het belangrijk dat jij er zelf verantwoordelijkheid voor gaat dragen. Het nemen van die verantwoordelijkheid zet je meteen in je kracht.
De reis zal regelmatig confronterend zijn, maar met een flinke dosis zelfliefde, kun je stukje bij beetje blootleggen hoe waardevol jij jezelf mag gaan vinden en wat een mooie bijdrage jij bent aan dit leven. En dat is een magisch gevoel.

Mijn focus als coach zal in eerste instantie liggen op het je laten verbinden met je lichaam, je gevoelens en het vergroten van het gevoel van zelfliefde. Ik help je met het achterhalen van je beperkende overtuigingen en leer je hoe je ze kunt transformeren. Verder ga ik met je kijken naar je diepere verlangens, zodat je daarmee een nieuw, authentiek pad voor jezelf kunt gaan creëren.
Ik sta daarbij vooral naast je, geef inzicht, spiegel je terug waar je nog door de bril van je beperkende overtuigingen kijkt en begeleid je in jouw transformatieproces.
Mail of bel me gerust als je nog vragen hebt. Mijn contactgegevens staan op de pagina met praktische informatie.