Reis naar binnen maken

Reis naar binnen maken.

Iedereen voelt zich wel eens onzeker, angstig, verdrietig of boos.
Als er echter te vaak gevoelens van ongemak zijn en je daar ook telkens van uit balans raakt, kost dat veel energie. Je leven wordt dan door deze gevoelens bepaald en dat is jammer. En niet nodig, want je kunt die gevoelens helen.

Veel mensen proberen hun pijnlijke gevoelens bewust of onbewust te negeren of weg te drukken. Ze hebben daardoor nog maar weinig contact met hun gevoelens of worden er juist regelmatig door overspoeld.
Misschien herken je bij jezelf deze patronen.
Je hoopt je moeilijke gevoelens niet te ervaren door middel van bijvoorbeeld: overvolle werkweken, je dagen vullen met allerlei activiteiten, slachtofferschap, je focussen op het oplossen van de problemen van andere mensen, veel en ongezond eten en andere verslavingen en ga zo maar door.
Langdurig je gevoelens negeren kan uiteindelijk veel impact op je leven hebben, zelfs ziekmakend zijn.

Je denkt dat door het “donker” (je pijnlijke gevoelens) aan te kijken, je leven nog donkerder wordt. Maar het tegendeel is waar. Door het donker aan te kijken, wordt je leven lichter. Door je leven steeds minder door je ego-bewustzijn te laten bepalen, kun je meer gaan leven vanuit wie jij werkelijk bent.
Jouw unieke leven leven!

Tijdens de coachingsessies is jouw lichaam de richtingaanwijzer en boodschapper, om zo te ervaren waar pijnlijke gevoelens zich hebben vastgezet. Vervolgens begeleid ik je stap voor stap door het helende proces. Met de bedoeling dat je uiteindelijk zelfstandig je innerlijke reis vervolgt.

Wil je niet meer beperkt worden door je angst en pijn, dan is de reis naar binnen maken essentieel.
Je creëert hiermee voor jezelf de kans om meer en meer vanuit je hart te leven en daarmee (zelf)liefde, vreugde en vrijheid te ervaren.
Ik begeleid je graag bij deze helende reis!