Wie ben jij ten diepste?

Wie ben jij ten diepste?

In de loop van je leven heb je vooral geleerd hoe je een aangepaste versie van jezelf moest zijn. Daardoor heb je het gevoel gekregen dat je niet goed bent zoals je bent. Dat je iets van je authenticiteit moet inleveren om geaccepteerd te worden en geliefd te zijn.
Door stap voor stap en laag voor laag jouw oude pijn en beperkende overtuigingen los te laten, ga je weer ont-dekken wie je werkelijk bent. Je gaat weer verbinding maken met jezelf en liefde voor jezelf ervaren.
Onvoorwaardelijk van jezelf houden is hét medicijn voor vrijwel alle “problemen” die je in je leven tegenkomt.

Door je oorspronkelijke zelf terug te vinden, ga je meer en meer je zielepad lopen. Diep van binnen verlangen veel mensen bewust of onbewust naar een leven vanuit afstemming met hun kern.
Maar doordat je is aangeleerd dat je vervulling vindt buiten jezelf, bijvoorbeeld in een relatie, werk, activiteiten, zijn we verwijderd geraakt van ons unieke pad.
Je leven buiten jezelf zal echter pas kloppend en vervullend voelen, als het is afgestemd op jouw (diepe) verlangens. Op jouw afstemming.

Het helen van jezelf heeft niet alleen een positief effect op jou, maar ook op je omgeving. En al klinkt dat misschien vreemd, het heeft zelfs impact op wereldniveau.
Jouw vrijgekomen licht en liefde en jouw keuzes die daar uit voortvloeien, zullen andere mensen inspireren en helen.

Ik nodig je uit die helende reis naar binnen te maken!
Als je het gevoel hebt dat ik je daarbij zou kunnen ondersteunen, neem dan contact met me op. Je bent van harte welkom in mijn praktijk.
Mijn contactgegevens vind je op de pagina met Praktische informatie.