Over Aardetaal

Waarom Aardetaal Coaching?
Aardetaal staat voor mij voor de kracht, de betekenis en de energie van Moeder Aarde, het contact ermee, het leren verstaan van de taal van het leven op deze aarde en vooral ook het gegrond en geaard zijn.

Mijn naam is Esther Herlaar en ik ben de coach die achter Aardetaal Coaching schuilt.

Na vele jaren als verpleegkundige gewerkt te hebben in o.a. de palliatief terminale thuiszorg, ontdekte ik dat de coachingskant van dat vak steeds meer “mijn ding” was geworden, in plaats van de uitvoerende en technische kant.
Daar lag en ligt mijn kracht en mijn passie.
Ik ben coachingsopleidingen gaan volgen en dat was heel verrijkend en waardevol. Toch merk ik dat mijn manier van coachen vooral werkt, omdat ik die reis naar binnen ook gemaakt heb en nog steeds maak. Ik ervaar nog dagelijks de helende kracht ervan.

Na een heftige verlieservaring, enige jaren geleden, stond mijn leven op z’n kop. Het leek alsof de bodem onder mijn bestaan was weggevallen.
Stapje voor stapje ben ik dat bestaan weer gaan opbouwen. Dit keer op een fundament dat ín mijzelf ligt en niet buiten mezelf.

Ik zie mijn leven als een magische ont-dekkingsreis, die mij steeds verder in contact brengt met wie ik ten diepste ben. Ik ervaar liefde in mijzelf en voel me onderdeel van een groter geheel. Hoe vaker ik keuzes maak die afgestemd zijn op wat ik diep van binnen voel, hoe meer mijn leven stroomt. Dat geeft me een gevoel van vervulling, vreugde, liefde en vertrouwen.
Die ervaring, die spirituele groei, gun ik jou ook!

Hartelijke groet,

Esther