Over Aardetaal

Waarom Aardetaal Coaching? Aardetaal staat voor mij voor de kracht, de betekenis en de energie van Moeder Aarde, het contact ermee, het leren verstaan van de taal van het leven op deze aarde en vooral ook het gegrond en geaard zijn.

Mijn naam is Esther Herlaar en ik ben de coach die achter Aardetaal Coaching schuilt.

Na vele jaren als verpleegkundige gewerkt te hebben in o.a. de palliatief terminale thuiszorg, ontdekte ik dat de coachingskant van dat vak steeds meer “mijn ding” was geworden, in plaats van de uitvoerende en technische kant.
Daar ligt mijn kracht en mijn passie.
De innerlijke reis naar wie ik ten diepste ben en naar wat ik in dit leven heb bij te dragen, ben ik ook aan het maken.
Na een heftige verlieservaring in mijn leven, leek de bodem onder mijn bestaan weg te zijn gevallen. Ondanks het verdriet dat ik toen ervaarde, heb ik het echter ook kunnen zien als een kans om mijn authentieke zelf te hervinden. Ik voel me dankbaar voor alles wat die reis me tot nu toe gebracht heeft en nog zal gaan brengen in de toekomst. Ik zie het als een spirituele reis die leidt van leven vanuit een ego-gestuurd bewustzijn, naar meer en meer leven vanuit een zielsbewustzijn of hart-gedragen bewustzijn.

Mijn aandacht als bewustzijnscoach gaat naar verlies en rouw in de breedste zin van het woord. Waarbij ik ondersteuning bied bij alle ervaringen van loslaten.

Hoe bieden pijn en verlies je een kans om te groeien als mens, als ziel?
Hoe transformeer je ervaringen van tekort in ervaringen van overvloed?
Hoe creëer je een leven vanuit verlangen in plaats van een leven vanuit angst en
pijn?