Praktische informatie

Praktische informatie

Als je graag jouw reis naar binnen wilt maken en voel of vermoed je dat ik je daarbij zou kunnen ondersteunen, laat het me weten!

Tijdens onze eerste afspraak maken we kennis met elkaar, bespreken jouw hulpvraag, kijken of we de juiste match zijn als coachee en coach en bespreken met elkaar wat we van elkaar verwachten gedurende het coachingstraject.

Je kunt zowel online sessies (via Zoom) bij mij volgen, als “live” in mijn praktijkruimte. Een combinatie van die twee is ook mogelijk.

Mocht je voor die tijd nog meer informatie nodig hebben, mail of bel me gerust.
E-mail:
aardetaal@protonmail.com
Telefoon: 06-38122046

Jij bent leidend wat betreft de frequentie van de vervolgafspraken waarbij ik je ondersteun op je pad. In het begin zal het misschien nodig zijn om wat vaker af te spreken dan later in het coachingstraject. Gevoelens en inzichten hebben tijd nodig om te bezinken en een plek te krijgen. Er komt vanzelf weer een moment waarop je behoefte hebt aan en ruimte hebt voor een nieuwe afspraak. Innerlijke groei laat zich niet forceren.

Ik ga er vanuit dat je akkoord bent met mijn algemene voorwaarden en mijn privacy verklaring als je aan je coachingstraject begint.

Waar mijn praktijk is.
Vismarkt 34 a
9711 KT Groningen

Tarieven.
Een coachingssessie van een uur in de praktijkruimte kost 57,50 euro en heeft een maximale uitloop tot anderhalf uur, waarvoor ik dan 87,50 euro in rekening breng.

Verhindering.
Als je niet kunt komen op de geplande afspraak, dan wil ik dat graag zo snel mogelijk weten.
Afzegging langer dan 24 uur voor de afgesproken tijd is kosteloos.
Bij afzegging korter dan 24 uur voor de door jouw gemaakte afspraak, breng ik het hele bedrag in rekening.

Lees voor uitgebreidere informatie de Algemene Voorwaarden

Registratie.
Aardetaal Coaching staat geregistreerd onder KvK-nummer 54084547

Ik ben als coach aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT)

Onvrede of klacht.
Mocht je ontevreden zijn over een bepaald aspect van mijn coaching, dan ga ik daar graag over in gesprek met jou. Ik vind het heel belangrijk dat je je onvrede tijdig met mij deelt, zodat het jouw coachingstraject zo min mogelijk nadelig beïnvloedt. Het geeft mij als coach ook de kans om te reflecteren op mijzelf en mijn handelen indien nodig aan te passen.
Mocht dat voor jou uiteindelijk toch niet tot een bevredigend resultaat hebben geleid, dan mag je natuurlijk contact opnemen met de geschilleninstantie waarbij ik ben aangesloten.

Stichting Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT)
Via de website van GAT Geschillen kun je lezen wat je moet doen als je een klacht hebt.
Website: http://www.gatgeschillen.nl
E-mail: info@gatgeschillen.nl