Reis naar binnen maken

Reis naar binnen maken


De buitenwereld is over het algemeen niet de oorzaak van je ongemak en pijn, maar het is een spiegel die je laat zien waar jij jezelf nog mag “helen” in je binnenwereld.
Van de angst, pijn en gevoelens van ongemak die je in het hier-en-nu ervaart, ligt de oorsprong vaak in de kindertijd. Deze gevoelens heb je als kind ooit gekoppeld aan beperkende overtuigingen, die nog steeds je dagelijkse leven bepalen.

Veel mensen gaan hun gevoelens bewust of onbewust uit de weg. Ze hebben er daardoor nog maar weinig contact mee of worden er juist regelmatig door overspoeld.
Dat negeren en wegdrukken van gevoelens doe je vaak door middel van hard werken, verslavingen, de oorzaak buiten jezelf leggen, je leven vullen met activiteiten, enzovoort.

Wil je niet meer beperkt worden door je angst, pijn en gevoelens van ongemak, dan is de reis naar binnen maken essentieel.
In plaats van weg te bewegen van je gevoelens, mag je ze juist gaan zien als belangrijke wegwijzers. Ze bieden je telkens weer een mogelijkheid om beperkende overtuigingen en beperkende patronen in jezelf te transformeren.
Je creëert hiermee voor jezelf de kans om meer en meer vanuit je hart, je authentieke zelf, te leven en daarmee (zelf)liefde, vreugde en vrijheid te ervaren.

Tijdens de coachingsessies gaan we aan de slag met jouw gevoelens en beperkende overtuigingen, zodat jij deze leert ruimte te geven, leert lief te hebben en ze leert te transformeren naar nieuwe overtuigingen die in overeenstemming zijn met jouw unieke zelf.